Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва

...
Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.
 
Завършва
Коментари Харесай

Донев и Шишков ще участват в откриването на пътна отсечка на магистрала „Европа“

Министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. и министърът на районното развиване и благоустройството ще пуснат за придвижване 6,5 километра от сектора сред Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " и Драгоман на автомагистрала " Европа ", заяви пресцентърът на районното министерство.

Церемонията ще бъде от 11:00 часа в региона покрай граничния контролно-пропускателен пункт.

В началото на седмицата министър Шишков беседва със сръбския дипломат в България Желко Йович. Повод за срещата бе идното разкриване на сектора от  автомагистрала " Европа ". Министърът насочи покана към посланика и представители на сръбското държавно управление да участват на събитието.

По време на диалога министър Шишков осведоми, че строителят на сектора Драгоман - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " е заречен до края на май трасето да бъде изцяло приключено и отворено за придвижване. В хода на срещата стана ясно още, че се чака до края на август да завърши и разширението на граничния пункт.

По-късно през днешния ден, от 14:30 часа, ще бъде пусната за придвижване и 7,5-километрова права от пътя Мездра - Ботевград. На гала министър ще даде старт на трафика по новоизграденото трасе, което е обход на село Новачене, от скоростния път по направление Ботевград-Мездра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР